ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня на Донбасі поранені двоє військовослужбовців

Активність бойовиків була мінімальною.

З початку дня на Донбасі поранені двоє військовослужбовців
Фото: Макс Левин

З початку доби активність бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі була мінімальною. Зафіксовано три обстріли позицій військових уздовж всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Близько 14:00 в результаті гранатометного обстрілу позицій ЗСУ в районі Пісків отримали поранення двоє українських військових. Їх відразу госпіталізували, на цей момент стан поранених оцінюють як середньої тяжкості.

Крім того, вранці поблизу Павлополя, на Приморському напрямку, бойовики випустили більш ніж 20 мін калібру 82 мм і били з гранатометів по укріпленнях ЗСУ. В районі Водяного близько 6-ї ранку зафіксовано неприцільний обстріл.

"Сили АТО суворо дотримуються перемир'я, проте у разі загострення обстановки командири на позиціях самостійно визначають ступінь загрози особовому складу і приймають рішення про відкриття вогню у відповідь", - відзначають у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Під час бойових дій один військовий отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram