ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО перелічив обстріли за день

За останні тижні бойовики зазнали значних втрат у живій силі.

Штаб АТО перелічив обстріли за день
Фото: Макс Левин

Протягом дня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі суттєво не змінилася. Бойовики продовжили провокаційні обстріли позицій українських військовослужбовців, а бійці АТО вогнем примушували їх до тиші.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Найбільша активність терористів зафіксована в районі Авдіївської промзони, на Донецькому напрямку. Тут противник чотири рази відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, під вогнем бойовиків опинилися позиції сил АТО біля Зайцевого.

На Маріупольському напрямку, на підступах до Старогнатівки, бойовики стріляли з танка і випустили 14 мін калібру 120 мм і 82 мм. На Луганському напрямку - обстріляли українських бійців поблизу Новоолександрівки і Новотошківського.

Крім того, за інформацією штабу, за останні тижні бойовики зазнали значних втрат у живій силі.

"Водночас ватажки терористів постійно приховують факти загибелі кадрових російських військових. Для цього всьому персоналу медичних установ наказано приймати поранених і загиблих росіян тільки в цивільному одязі і реєструвати їх як місцеве населення", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 35 разів порушили перемир'я на Донбасі. Один український військовий загинув, четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram