ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік убив двох жінок, підпалив квартиру і викинувся з вікна в Києві (оновлено)

Два тіла знайшли всередині квартири.

У будинку №10 Бехтерівського провулка Києва під час пожежі, яка сталася вранці 11 серпня, загинули три людини. Про це повідомила речник столичного управління ДСНС Світлана Водолага в ефірі "112 каналу".

Фото: kyiv.dsns.gov.ua

"На жаль, маємо три трупи. Після прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів через п'ять хвилин після надходження виклику [було встановлено, що] чоловік вистрибнув з вікна сьомого поверху. Рятувальники довго не могли потрапити всередину квартири, тому що були броньовані двері. Крім того, щоб встановити сходи, рятувальникам знадобилося багато часу, оскільки там був газон, металевий паркан. Під час розвідки в квартирі знайшли тіла ще двох людей", - розповіла вона.

За непідтвердженими даними, господиня квартири - інвалід. З нею проживали орендарі.

На сайті ДСНС повідомляють, що сигнал про пожежу надійшов о 12:19. До 13:10 пожежу було локалізовано.

Фото: kyiv.dsns.gov.ua

Оновлення. Столична поліція пізніше повідомила, що чоловік, який стрибнув із сьомого поверху, спочатку вбив двох жінок у квартирі, а потім підпалив її.

"Попередньо встановлено, що киянин убив господиню квартири і її дочку, підпалив квартиру і вистрибнув з балкона. Зі слів свідків відомо, що чоловік гучно спілкувався по мобільному телефону, при цьому в розмові зазначив, що стоїть на балконі і вкоротить собі віку", - заявили в поліції.

У зв'язку з цим відкрито два кримінальні провадження за ст. 115 Кримінального кодексу - вбивство двох осіб і самогубство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram