ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Дніпра водії не поділили дорогу і влаштували стрілянину

Одного чоловіка поранено в ногу, другому бризнули в обличчя з газового балончика.

У центрі Дніпра водії не поділили дорогу і влаштували стрілянину

У центрі Дніпра водії не поділили дорогу і влаштували розбірки. В результаті інциденту один чоловік отримав поранення ноги з травматичної зброї, іншому в обличчя бризнули з газового балончика.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області в Фейсбуці.

"23 липня в обідню пору в Новокодацьке відділення поліції зателефонував чоловік і повідомив, що невідомий вистрілив йому в ногу. На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи і встановили, що двоє чоловіків, не поділивши дорогу в центрі міста, продовжили з'ясовувати стосунки вже на Набережній Заводській", - повідомили в поліції.

За словами потерпілого, під час перепалки йому здалося, що інший чоловік хоче його вдарити, тому він дістав із кишені газовий балончик і бризнув в обличчя кривдникові. Другий водій дістав травматичний пістолет і вистрілив у ногу молодому чоловікові, після чого сів у свій автомобіль і поїхав.

Пораненого в ногу чоловіка доставили в лікарню. Незабаром поліцейські затримали 32-річного зловмисника. За їхніми словами, чоловік підтвердив хронологію подій і визнає свою провину в необдуманих діях.

Поліцейські вилучили на місці події травматичний пістолет з шістьма патронами, дозвіл на придбання і зберігання зброї, дві стріляні гільзи із залишками гуми. Також було вилучено газовий балончик заявника.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу стрільцю.

Нагадаємо, в Одесі винуватець ДТП відкрив вогонь по інших учасниках аварії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram