ГоловнаСуспільствоВійна

В Авдіївці до 24 серпня відновлять газопостачання, - штаб АТО

Найближчим часом у місті запрацює вуличне освітлення.

В Авдіївці до 24 серпня відновлять газопостачання, - штаб АТО
Фото: facebook.com/ato.news

Донецька військово-цивільна адміністрація доручила найближчим часом відновити вуличне освітлення, а також газопостачання в прифронтовій Авдіївці.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції в Фейсбуці.

"Так, зовсім скоро стане ясно на вулицях Незалежності, Сапронова, Лесі Українки, Донецькій, Залізничній, у пров. Коцюбинського. Також вуличні ліхтарі засвітяться на вулицях Степовій, Первомайській, Чистякова, Довіри, Тургенєва і в провулку Шестакова", - зазначено в повідомленні.

Роботи з газопостачання планують завершити до Дня Незалежності, їх уже розпочали.

"Раніше газо- і електропостачання йшло в Авдіївку з Макіївки, але під час інтенсивних ворожих обстрілів відповідна інфраструктура була зруйнована. Ще в квітні до міста провели нову лінію електропередач, тож проблеми з електропостачанням у цей час відсутні", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляють про встановлення на в'їзді в місто патріотичного знака "Авдіївка - це Україна" в кольорах державного прапора.

Нагадаємо, Авдіївка регулярно страждає від обстрілів з боку бойовиків "ДНР". Вогонь ворог веде як по позиціях ЗСУ, так і по житлових кварталах міста.

У червні голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський повідомив про початок будівництва нового газопроводу, за яким Авдіївка буде отримувати газ з підконтрольної Україні території.

Крім того, в травні Авдіївку заживили від двох нових ЛЕП з контрольованої території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram