ГоловнаСуспільствоВійна

Централізоване водопостачання відновлено в Олександрівці

Селище залишилося без води в результаті обстрілів бойовиків 10 червня.

Централізоване водопостачання відновлено в Олександрівці Донецької області.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

"Донецька область. 20 червня о 21:40 у смт Олександрівка відновлено централізоване водопостачання", - написав він у твіттері.

Як повідомлялося, 10 червня в результаті бойових дій в Ясинуватському районі на непідконтрольній території Україні сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, який забезпечує водою чотири фільтрувальні станції. Без централізованого водопостачання залишилися 72 населених пункти у п'яти районах області та смт Олександрівка.

Як повідомлялося, 17 червня Покровський, Мар'їнський, Волноваський, Добропільський райони і населені пункти Селидівської міської ради Донецької області підключені до централізованого водопостачання.

Нагадаємо, 15 червня насосну станцію Південнодонбаського водогону, яка зупинила роботу через обстріли бойовиків 8 червня, запустили в штатному режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram