ГоловнаСуспільствоЖиття

Спійманий на хабарі головний інспектор Київської митниці намагався втекти і потрапив у ДТП

Інспектора затримали на околиці столиці біля одного з ТРЦ.

Спійманий на хабарі головний інспектор Київської митниці намагався втекти і потрапив у ДТП
Фото: ssu.gov.ua

Співробітники Служби безпеки та військової прокуратури викрили на хабарі головного державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Київської митниці.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

"Правоохоронці, в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України задокументували отримання зловмисником $7,5 тис. від імпортера побутової техніки за нестворення штучних перешкод під час розмитнення товару", - йдеться в повідомленні.

Інспектора затримали на околиці Києва біля одного з торгово-розважальних центрів під час отримання частини хабара.

"Зловмисник намагався на власному автомобілі втекти з місця події, спровокувавши масштабну дорожньо-транспортну пригоду, у якій постраждали громадяни", - зазначили в СБУ.

Під час обшуків за місцем роботи і проживання підозрюваного було вилучено велику кількість валюти і записи з відмітками про хабарі від компаній-імпортерів.

Фото: ssu.gov.ua

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших посадових осіб Київської митниці, залучених до протиправної діяльності.

Нагадаємо, раніше ГПУ повідомила про затримання в аеропорту "Бориспіль" головного держінспектора відділу митного оформлення, який тричі отримував від підприємця хабара на загальну суму 12 500 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram