ГоловнаСуспільствоЖиття

Рух по шляхопроводу біля "Нивок" у Києві відкриють у вересні

Вартість реконструкції - 202 млн гривень.

Фото: kievcity.gov.ua

Рух шляхопроводом біля станції метро "Нивки" в Києві, який закрили на реконструкцію, відновиться у вересні 2017 року.

Про це йдеться на сайті Київської мерії.

Проект реконструкції передбачає перекладання зовнішніх мереж водопроводу, бетонування монолітної плити, улаштування тришарового асфальтобетонного покриття проїжджої частини, ремонт низової частини шляхопроводу. На шляхопроводі встановлять нове бар'єрне огородження Vario Guard, нову мережу зовнішнього освітлення, проїжджу частину викладуть з гусасфальту (якісніший і довговічніший матеріал порівняно зі звичайним асфальтом).

Шляхопровід стане п'ятисмуговим: три смуги на виїзд з Києва і дві в бік центру. Ще одна додаткова смуга в бік центру буде на нижньому рівні.

Фото: kievcity.gov.ua

Вартість реконструкції - 202 млн гривень.

"Ми запустимо рух у вересні, а повне завершення робіт планується на листопад. Наше завдання - зробити цю розв'язку максимально швидко і якісно", - заявив під час інспекції ремонтних робіт мер Віталій Кличко.

У цей час київські шляховики готуються до ремонту вулиці Теліги і бульвару Дружби Народів. Уже тривають роботи на Повітрофлотському проспекті, вулиці Васильківській.

Нагадаємо, шляхопровід біля станції метрів "Нивки" збудували 1984 року, останніми роками він перебував у передаварійному стані. За час існування його жодного разу капітально не ремонтували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram