ГоловнаСуспільствоЖиття

Фігурант справи про розкрадання грошей Укргазбанку попався під час подачі заяви у РАЦС

Фігурант справи про розкрадання грошей Укргазбанку попався під час подачі заяви у РАЦС.

Фігурант справи про розкрадання грошей Укргазбанку попався під час подачі заяви у РАЦС
Фото: ssu.gov.ua

Співробітники Служби безпеки затримали одного з підозрюваних у привласненні 250 мільйонів гривень "Укргазбанку" в одному з київських РАЦСів під час подачі документів для реєстрації шлюбу.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

"Правоохоронці встановили, що група зловмисників у 2015 році підробила лист від імені одного з керівників банку. За сфальсифікованими документами ділки заволоділи частиною житлового комплексу в центральній частині Києва. Завдяки оперативному реагуванню СБУ, на незаконно відчужене майно було накладено арешт. Нерухомість повернеться у власність "Укргазбанку" після відповідного судового рішення", - йдеться в повідомленні.

Затриманий був активним учасником протиправної оборудки. Протягом тривалого часу він ухилявся від проведення слідчих дій в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом нанесення збитків держбанку, і переховувався від слідства. Півроку тому його оголосили у федеральний розшук.

Фото: ssu.gov.ua

Зараз йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в грудні минулого року Генпрокуратура провела низку обшуків у справі про присвоєння 140 млн гривень співробітниками "Укргазбанку" у 2008-2010 роках. Правоохоронці вилучили вогнепальну зброю, патрони і валюту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram