ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби

Бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ. 

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби

Ситуація вздовж лінії фронту на Донбасі  в неділю відносно стабілізувалася. Противник не застосовував важкого артилерійського озброєння. Станом на 18:00 утрат серед українських вояків не було.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

Від початку доби бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

На Приморському напрямку проросійські озброєні бандформування обстрілювали позиції ЗСУ в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Гнутового і Новотроїцького з гранатометів різних модифікацій. Неподалік Лебединського вели вогонь із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку в південному і східному передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ з гранатометів і стрілецької зброї. Також із ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів відкривали вогонь по позиціях українських військових у районі Верхньоторецького.

На Луганському напрямку бойовики російсько-терористичних військ опівдні з 82-мм мінометів обстріляли один з опорних пунктів українських захисників поблизу Новоолександрівки. Неподалік Кримського бойовики били з автоматичних станкових гранатометів. Зі стрілецької зброї - біля населеного пункту Нижньотепле.

Як повідомлялося, сім бійців ЗСУ були поранені  внаслідок 48 обстрілів у суботу.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram