ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд у Дніпрі постановив повернути під варту тітушку, який устиг вийти під заставу

Йдеться про першого із затриманих, якого підозрюють у побитті депутата облради.

Суд у Дніпрі постановив повернути під варту тітушку, який устиг вийти під заставу
Фото: kp.ru

Апеляційний суд Дніпропетровської області погодився з позицією прокуратури і постановив повернути під варту одного з учасників заворушень у Дніпрі 9 травня, який вийшов під заставу.

Про це повідомила у Фейсбуці прес-секретар Генпрокуратури Лариса Сарган.

"Вибираючи запобіжний захід підозрюваному в скоєнні злочинів під час святкових заходів 9 травня 2017 року, суд першої інстанції передбачив для нього можливість виходу з-під варти під заставу 128 тис. гривень. Таке рішення було оскаржене прокуратурою Дніпропетровської області", - написала Сарган.

Йдеться про першого із затриманих, якого підозрюють у побитті депутата обласної ради Владислава Бородіна. Цього чоловіка заарештували 12 травня.

Прокуратура проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст. 294, ч.2 ст.296, ч.2 ст.350 та ч.2 ст.365 КК України за фактом подій, що відбулися 9 травня 2017 року Дніпрі під час проведення святкових заходів.

Нагадаємо, під час святкування 9 травня в Дніпрі сталася масова бійка. Біля пам'ятника Слави кілька десятків активістів і ветеранів АТО зажадали відмовитися від використання партійної символіки в учасників колони Опозиційного блоку на чолі з Олександром Вілкулом. Люди спортивної статури з колони разом з поліцією побили атошников.

Пізніше голова МВС Арсен Аваков звільнив начальників обласної та міської поліції у зв'язку з інцидентом і призначив розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram