ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Києві викрили мережу борделів, які обслуговують іноземців

За вказівкою сутенерів, оплата здійснювалася винятково в іноземній валюті.

У Києві викрили мережу борделів, які обслуговують іноземців
Фото: kv.npu.gov.ua

У Києві й області правоохоронці викрили мережу борделів, що надають секс-послуги іноземним гостям.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

Керувала борделем подружня пара з Житомира - 30-річна жінка і 32-річний чоловік, які втягнули в проституцію більш ніж 20 дівчат.

"Вони надавали весь спектр чоловічих і жіночих послуг сексуального характеру іноземним громадянам, які приїхали в Україну на пісенний конкурс "Євробачення", - повідомили в поліції.

За вказівкою сутенерів, оплата здійснювалася винятково в іноземній валюті.

"Одна година насолоди для іноземних гостей коштувала від 100 до 500 доларів або євро. Місячна виручка від злочинного бізнесу становила понад 400 тис. гривень. Для контролю за дівчатами та їхніми клієнтами кубла були оснащені камерами цілодобового відеоспостереження, які в режимі он-лайн передавали інформацію на комп'ютер організаторів. Підозрювані чітко відслідковували час, який дівчата проводили з іноземцями і кількість отриманих коштів", - наголошено в повідомленні.

Фото: kv.npu.gov.ua

Поліція провела п'ять обшуків, з борделів вилучили п'ять грамів амфетаміну, 50 тис. гривень готівки, контрацептиви, мобільні телефони диспетчерів і комп'ютерну техніку, за допомогою якої в мережі поширювалася реклама. Також встановлено банківські рахунки, на які клієнти переказували гроші.

Чотирьох фігурантів злочинної групи затримали. Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 3 ст. 303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше в Києві впіймали банду сутенерів і грабіжників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram