ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькому двоє молодиків убили таксиста і подзвонили в поліцію, щоб забезпечити алібі

Затриманим загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Фото: hm.npu.gov.ua

У Хмельницькому поліцейські затримали двох молодих людей 17 і 23 років, яких підозрюють у вбивстві таксиста.

Про це повідомляють на сайті поліції.

67-річний чоловік працював в одній зі служб таксі обласного центру та вночі 5 квітня поїхав на зміну. Востаннє його робочий планшет вмикався о 3-й годині ночі, а вранці родичі вже не могли додзвонитися йому на мобільний.

Уродовж тижня чоловіка розшукували правоохоронці та родичі, які максимально поширювали інформацію про зниклого в соціальних мережах і на інших доступних ресурсах. На ці повідомлення відгукнулися двоє молодих людей, які зателефонували в поліцію і розповіли, що 5 квітня зниклий чоловік дійсно відвозив їх у Старосинявський район, але вони з ним розрахувалися і після цього не бачили.

"Під час розмови з поліцейськими хлопці почали нервувати і плутатися в показах. У результаті з'ясувалося, що саме вони причетні до зникнення таксиста, а подзвонити в поліцію вирішили, щоб забезпечити собі алібі", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за п. 6 і п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті - позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення. Також їм доведеться відповідати за незаконне заволодіння транспортним засобом і розбійний напад на потерпілого.

Нагадаємо, в Дніпровському районі Києва в ніч на п'ятницю убили таксиста. Чоловікові завдали ножових поранень, він проїхав певну відстань і вийшов попросити про допомогу. Однак врятувати його не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram