ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули, п'ятеро поранені в понеділок на Донбасі

При цьому кількість обстрілів зменшилася.

Двоє військових загинули, п'ятеро поранені в понеділок на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

За добу в зоні бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, четверо були поранені, ще один боєць отримав бойову травму.

При цьому прес-центр штабу АТО зазначає, що ситуація на фронті стабілізувалася, а кількість обстрілів зменшилася. За добу зафіксовано 58 випадків відкриття вогню.

Найбільше обстрілів ворог здійснив на Донецькому напрямку. По позиціях у районі Троїцького противник застосував 122-міліметрову артилерію, з мінометів калібру 120 мм вів вогонь по військових біля Авдіївки, Троїцького і Луганського. Міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська застосовували біля Авдіївки, Кам'янки, Пісків, Новгородського і Луганського.

На Маріупольському напрямку по опорних пунктах українських військ поблизу Красногорівки і Мар'їнки ворог стріляв з мінометів калібру 82 мм і гранатометів. По військових біля Новогригорівки і Водяного стріляли з великокаліберних кулеметів. Морських піхотинців в Широкиному ворог обстріляв із зенітної установки ЗУ-23-2, а по захисниках Павлополя і Гнутового стріляв ворожий снайпер.

У Луганській області по позиціях сил АТО поблизу Новозванівки ворог застосовував 152-міліметрову артилерію, а міномети калібру 120 мм - поблизу Кримського. З мінометів калібру 82 мм противник обстріляв захисників Новоолександрівки, а по позиціях поблизу Кряківки вів вогонь з протитанкових гранатометів.

Щоб придушити вогневу активність противника, сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, в неділю на Донбасі загинули троє військових, восьмеро були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram