ГоловнаСуспільствоВійна

У Міноборони назвали імена загиблих в авіакатастрофі під Краматорськом військових

На борту вертольота перебували троє членів екіпажу і двоє пасажирів.

У Міноборони назвали імена загиблих в авіакатастрофі під Краматорськом військових
Фото: Військове телебачення України

У Міністерстві оборони України назвали імена загиблих в результаті авіакатастрофи вертольота поблизу Краматорська, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"26 березня 2017 року внаслідок авіаційної катастрофи військового вертольота МІ-2 в районі Краматорська загинули п'ять офіцерів Збройних Сил України. На борту повітряної машини перебували троє членів екіпажу і двоє пасажирів. Всі вони загинули", - йдеться в повідомленні.

Міністерство оборони України опублікувало список військовослужбовців:

підполковник Волошин Євген Петрович - командир екіпажу,

капітан Мовчан Дмитро Васильович - 2-й пілот,

старший лейтенант Кондул Роман Григорович - борттехнік,

полковник Мельник Валерій Іванович - начальник управління організаційно-планового і експлуатації - заступник начальника центрального автомобільного управління ЗС України Озброєння Збройних Сил України (перебував на борту як пасажир),

полковник Калитич Віктор Михайлович - начальник відділу ремонту РАО управління експлуатації, ремонту і технічної підготовки центрального ракетно-артилерійського управління ЗС України Озброєння ЗС України (перебував на борту як пасажир).

Міноборони і Генштаб ЗСУ висловили співчуття рідним і близьким загиблих офіцерів.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року в схожій ситуації під час виконання планового навчального польоту розбився літак Збройних сил України Су-25, в результаті загинув пілот. Літак впав за 40 км на північ від Запоріжжя, зачепивши високовольтну лінію електропередачі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram