ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала київського викрадача маршрутки (оновлено)

Виявилося, що він нещодавно звільнився за законом Савченко.

Поліція затримала київського викрадача маршрутки (оновлено)
Фото: facebook.com/profile.php?id=100005909838381

Поліція затримала чоловіка, який 2 березня викрав маршрутку в Києві і поранив поліцейського.

Про це йдеться в твіттері начальника Національної поліції Сергія Князєва.

"Зловмисника, який викрав маршрутку в Києві, поліція затримала сьогодні в Фастові. 29-річний житель Київщини звільнився за законом Савченко", - повідомив він.

Йому вдавалося переховуватися від правоохоронців три з половиною тижні.

Оновлення. Затримали підозрюваного оперативники карного розшуку Житомирської області за зовсім іншою справою, пише місцеве видання "Житомир.інфо" з посиланням на начальника облуправління поліції В'ячеслава Печененка.

"Восени минулого року двоє чоловіків скоїли розбійний напад на мешканку Любарського району та її зґвалтували. Поліцейські затримали одного з винуватців, а іншого, 29-річного спільника, розшукували. Про нього було відомо лише те, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і відбував покарання, а навесні 2016 року був звільнений за законом Савченко", - повідомив Печененко.

Узимку чоловік скоїв розбійний напад на жителя Попільнянського району та викрав його автомобіль ВАЗ.

Нагадаємо, 2 березня 2017 року поліцейські помітили на лівому березі Києва підозрілого чоловіка з великим рюкзаком. Коли вони спробували підійти, той кинув сумку і почав тікати.

На вулиці Малишка він забіг у маршрутку, пригрозив водієві зброєю та наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю.

Тоді чоловік сам сів за кермо, відстрілюючись при цьому від поліції.

Доїхавши до залізничної станції "Троєщина", покинув маршрутку, поранив у ногу співробітника поліції і зник у приватному секторі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram