ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві жінка викинула з вікна багатоповерхівки тяжкохворого чоловіка

Киянка написала передсмертну записку і хотіла покінчити життя самогубством, проте не наважилася.

У Києві жінка викинула з вікна багатоповерхівки тяжкохворого чоловіка
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Деснянському районі столиці у вівторок вранці жінка викинула тяжкохворого чоловіка з восьмого поверху, написала передсмертну записку і хотіла покінчити життя самогубством, проте не наважилася.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

Правоохоронці отримали повідомлення, що на землі під вікнами будинку лежить мертвий чоловік з травмами, характерними для падіння з висоти. За вказаною адресою на вулицю Маяковського виїхав екіпаж патрульної служби та слідчо-оперативна група. Прибувши на місце події, поліцейські вели з жінкою переговори через закриті в будинку двері, оскільки вона нікого не впускала. Згодом оперативникам вдалося вмовити господиню потрапити в квартиру і поспілкуватися.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"За словами жінки, протягом трьох років вона доглядала за своїм чоловіком, який через хворобу був прикутий до ліжка. Жити так далі вона не могла, тому і вирішила покінчити життя самогубством разом з чоловіком. Жінка навіть написала передсмертну записку, в якій зізналася в страшному злочині", - повідомили в поліції.

Киянці оголосили про підозру у вчиненні злочину за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram