ГоловнаСуспільствоВійна

За добу загинули двоє бійців АТО, вісім отримали поранення

Бойовики 77 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

За добу загинули двоє бійців АТО, вісім отримали поранення
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 77 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців. У результаті двоє бійців загинули і вісім отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку біля Новотроїцького бойовики застосовували гранатомети, БМП і міномети калібру 120 мм, а біля Водяного - 122-міліметрові артустановки мінометів калібру 120 мм. Позиції ЗСУ біля Красногорівки і Мар'їнки обстрілювали з мінометів, біля Гнутового - з СПГ і кулеметів, у районі Широкиного - зі стрілецької зброї і БМП.

На Донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 і мінометів потрапили позиції військових біля Троїцького. Авдіївку і шахту Бутівка терористи обстрілювали з мінометів і артустановок калібру 122 мм, а також з танка. По позиціях ЗСУ біля Кам'янки бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, а в районі Зайцевого і Невельського - з СПГ і мінометів калібру 82 мм. У районі Луганського застосовували озброєння БМП, а біля Пісків - міномети калібру 82 мм.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм обстрілювали Кримське, а в районі Лобачевого - били з мінометів калібру 82. Біля Новозванівки використовували СПГ і стрілецьку зброю, а поблизу Новоолександрівки - міномети і великокаліберні кулемети.

Нагадаємо, в четвер в Авдіївці під час обстрілу бойовиків снаряд влучив у житловий будинок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram