ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО в четвер

Про загиблих або поранених не повідомляється.

Бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО в четвер
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, зокрема з важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку неподалік Новотроїцького терористи обстрілювали опорні пункти з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а в районі Водяного - зі 122 мм артустановок. Позиції ЗСУ біля Красногорівки "накрили" мінометами калібру 82 мм, по Гнутовому стріляли з СПГ і кулеметів, по Широкиному - зі стрілецької зброї. На Донецькому напрямку під вогнем артилерії калібру 122 мм і мінометів опинилися позиції бійців АТО в районі Троїцького, а Авдіївку обстрілювали з мінометів калібру 82 мм. В районі Кам'янки стріляли зі 120 мм мінометів, а Зайцевого - з СПГ і мінометів калібру 82 мм. В районі Новгородського і Авдіївки активно діяли снайпери.

На Луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм виявилися позиції ЗСУ в районі Кримського, біля Новозванівки - застосовували СПГ і стрілецьку зброю, а поблизу Новоолександрівки - великокаліберні кулемети.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 91 раз обстріляли позиції українських військових. Поранення отримали четверо бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram