ГоловнаСуспільствоЖиття

Безпекою "Євробачення" займеться та сама команда, що і в 2005 році

Олександр Дічек обіцяє, що захід пройде на належному рівні.

Безпекою "Євробачення" займеться та сама команда, що і в 2005 році
Фото: inshe.tv

Безпекою "Євробачення-2017" займеться Олександр Дічек.

Службу безпеки Євробачення в цьому році очолив президент міжнародної неурядової організації "Міжнародна антитерористична єдність" (організація-член Ради Європи) Олександр Іванович Дічек. Команду безпеки презентували експертам і представникам країн-учасниць цими вихідними, 11-13 березня.

Дічек уже займався питаннями безпеки "Євробачення" в 2005 році. За оцінками європейських представників конкурсу, захід тоді пройшов на високому рівні.

Під час зустрічей з головами делегацій країн-учасниць і європейськими експертами, Олександр Дічек презентував програму заходів безпеки, передбачену для "Євробачення-2017", а також представив голові європейської служби безпеки конкурсу свою команду. Повідомляють про те, що запропонований комплекс заходів щодо забезпечення безпеки високо оцінили європейці.

"Захід цього року буде доволі складним, у силу різних причин. Ми усвідомлюємо глибину джерел загроз, на які ми повинні давати адекватну відповідь. Ми підібрали висококваліфіковану команду, яка впорається з усіма ризиками і проведе "Євробачення-2017" на належному рівні, забезпечивши безпеку як учасникам, так і гостям конкурсу", - заявив Олександр Дічек.

Нагадаємо, "Євробачення-2017" пройде в Києві з 7 по 13 травня. Всього в конкурсі візьмуть участь представники 43 країн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram