ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд продовжив арешт обвинуваченого у вбивстві патрульних у Дніпрі до 14 травня

Наступне засідання відбудеться 23 березня.

Суд продовжив арешт обвинуваченого у вбивстві патрульних у Дніпрі до 14 травня
Фото: facebook/anton gerashchenko

У Дніпрі суд у справі обвинуваченого у вбивстві двох патрульних поліцейських екс-бійця екс-підрозділу "Торнадо" Олександра Пугачова продовжив його утримання під вартою на два місяці.

Судове засідання відбулося 16 березня в Центральному районному суді Дніпра. За рішенням суду, утримання під вартою продовжено до 14 травня, передає "Радіо Свобода".

На засіданні суд продовжив допитувати свідків, у справі їх заявлено 17. Зокрема, на цьому засіданні дав свідчення водій маршрутки Григорій Андрейшин, який перебував на автовокзалі під час вбивства двох поліцейських.

Він зазначив, що бачив, як чоловік, схожий на обвинуваченого, погрожував пістолетом патрульному поліцейському і витягнув його з службового авто, поклавши обличчям на землю.

Свідок також повідомив, що чув не менш ніж чотири постріли, однак, хто саме стріляв, не бачив, адже перебував у той же час з пораненою поліцейською Ольгою Макаренко в очікуванні медичної допомоги. Чоловік повідомив, що саме він викликав на місце інциденту "швидку" і поліцію.

Суд також заслухав свідків – медичних працівників, які приймали Олександра Пугачова в лікарні у день вбивства патрульних.

Наступне засідання відбудеться 23 березня.

Нагадаємо, 25 вересня 2016 року в Дніпрі під час виконання службових обов'язків вбито патрульних Артема Кутушева і Ольгу Макаренко. За підозрою у вбивстві правоохоронців затримали колишнього бійця спецпідрозділу МВС "Торнадо" Олександра Пугачова.

Основна стаття обвинувачення - ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram