ГоловнаСуспільствоПодії

"Азов" не пустив співробітників центрального офісу Сбербанку на роботу

Члени "Національного корпусу" провели ніч біля замурованого банку.

"Азов" не пустив співробітників центрального офісу Сбербанку на роботу
Фото: http://nationalcorps.org

Члени партії "Національний корпус" ("Азов") другий день поспіль блокують роботу центрального офісу української "дочки" російського Сбербанку на вулиці Володимирській у Києві і не пускають всередину співробітників.

Як повідомляють на сайті партії, близько 50 її членів провели ніч біля замурованого входу в банк. Зазначають, що акція триватиме, допоки у Сбербанку не відберуть ліцензію.

Нагадаємо, 13 березня члени партії "Національний корпус" виклали бетонну стіну біля входу в центральний офіс Сбербанку і розклали мішки з піском біля воріт, через які їздили автомобілі банку. Увечері учасники акції дозволили співробітникам банку покинути приміщення.

Минулого тижня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зажадав закрити Сбербанк в Україні, тому що його материнська російська структура на виконання указу президента Росії визнала "паспорти", які видають на окупованій території Донбасу "ДНР" і "ЛНР".

Лідер "Національного корпусу" - Андрій Білецький. Він же є куратором полку Національної гвардії "Азов", який входить у структуру МВС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram