ГоловнаСуспільствоПодії

Грабіжник, який залишає в банках шоколадки, здійснив нове пограбування

На рахунку у злочинця більш ніж 10 пограбувань.

Грабіжник, який залишає в банках шоколадки, здійснив нове пограбування
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік, який з 2007 року пограбував у Києві понад десяток банків, минулого тижня вчинив новий злочин.

Опівдні він зайшов у приміщення одного з комерційних банків по вулиці Васильківській у Голосіївському районі Києва і, погрожуючи зброєю, змусив віддати йому гроші. Отримавши готівку, зловмисник спокійно покинув фінансову установу.

Камери відеоспостереження зафіксували чоловіка віком приблизно 50-55 років, в окулярах, одягненого в темне пальто.

"На рахунку правопорушника вже більше десятка аналогічних пограбувань, які він здійснює з 2007 року. Чоловік вибирає банки, в яких немає охорони. До того ж, жодного разу він не застосовував зброю під час погроз. У кількох випадках грабіжник навіть називався клієнтом банку і вимагав відвести його в кабінет директора, якого змушував відкривати сейф із грошима. Зазвичай після кожного такого злочину, як "компенсацію", чоловік залишає шоколадки або цукерки. Це, так би мовити, його "фірмовий" почерк", - повідомляють на сайті поліції.

За інформацію, яка допоможе встановити і затримати підозрюваного, оголошено винагороду в розмірі 100 000 гривень.

Нагадаємо, в червні 2015 року грабіжник зайшов в "Альфа-банк" на Борщагівській, 195/43 і відразу попрямував до кабінету директора відділення. Там він пригрозив предметом, схожим на пістолет, і наказав видати йому гроші з каси. Жінка віддала 600 тисяч гривень. Грабіжник залишив їй плитку шоколаду і втік до приїзду міліції. Поліцейські встановили, що сивий чоловік інтелігентного вигляду здійснив декілька нападів на банківські установи, залишаючи касирам шоколадні цукерки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram