ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики ЛНР вчинили провокацію проти ОБСЄ

Недалеко від автомобілів ОБСЄ вибухнули дві гранати.

Бойовики ЛНР вчинили провокацію проти ОБСЄ
Фото из архива
Фото: Макс Требухов

Сьогодні об 11:40 біля окупованої Катеринівки бойовики терористичної організації ЛНР зробили чергову озброєну провокацію проти представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після проведення патрулювання в указаному населеному пункті два автомобілі СММ ОБСЄ були зупинені невідомою особою в Балаклаві і військовій формі з розпізнавальними знаками Новоросія. На питання патруля, хто він і де його командир, людина відповіла, що командир перебуває в населеному пункті Первомайськ", - відзначили в прес-центрі.

Незабаром з будівлі вийшов ще один озброєний проросійський найманець і відкрив стрілянину в повітря, після чого патруль місії сів у машину і поїхав в напрямку населеного пункту Золоте.

"Проїхавши близько 50 метрів, позаду автомобілів пролунали два вибухи від гранат. На КПВВ Золоте представники СММ ОБСЄ про це повідомили офіцерові української сторони СЦКК. Особовий склад ОБСЄ і автомобільна техніка не постраждали", - відзначили в прес-центрі.

Перебуваючи на КПВВ Золоте ОБСЄ о 12:55 зафіксувала порушення припинення вогню бойовиками зі стрілецької зброї і АГС у напрямку Первомайськ - Золоте.

Нагадаємо, напередодні бойовики "ДНР" обстріляли місію ОБСЄ і захопили безпілотник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram