ГоловнаПолітика

Російська сторона не гарантує припинення обстрілу Авдіївки - Жебрівський

Поліція працює в посиленому режимі і забезпечує правопорядок в місті.

Російська сторона не гарантує припинення обстрілу Авдіївки - Жебрівський
Фото: 24tv.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сподівається завтра отримати гарантію припинення вогню від російської сторони в районі Авдіївки.

Про це Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.

Поки що російська сторона в СЦКК не надала письмових гарантій щодо припинення вогню.

Електромонтажники готові вийти на відновлення ЛЕП завтра вранці. На сьогодні виявлено два місця пошкоджень лінії електропередач.

За його словами, зараз на потужних електрогенераторах працюють лікарня, відділення "Укртелекому" та інші служби, що забезпечують життєдіяльність міста.

Поліція працює в посиленому режимі і забезпечує правопорядок в місті.

"Завтра вранці плануємо від потужного генератора запустити насосну станцію і подати людям в будинки воду. Авдіївський коксохім від своїх батарей підтримує належне тепло в тепломережах міста", - додав Жебрівський.

Як повідомлялося раніше, Тристороння контактна група з мирного урегулювання ситуації на Донбасі проводить екстрену відеоконференцію.

Нагадаємо, Авдіївка через обстріл з боку бойовиків так званої "ДНР" пізно ввечері в п'ятницю, 24 лютого, знову залишилася без електропостачання. Також виникли проблеми з централізованим опаленням і зв'язком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram