ГоловнаСуспільствоВійна

За день втрат серед військових на Донбасі не було, - штаб

Бойовики 40 разів обстріляли позиції ЗСУ.

За день втрат серед військових на Донбасі не було, - штаб
Фото: Макс Левін

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 40 обстрілів з боку бойовиків. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстрілювали Гнутове, Старогнатівку, Водяне, Широкине. По Водяному, Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому також стріляли снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 міліметри бойовики стріляли по Авдіївці, Луганському, Зайцевому та Троїцькому. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли Авдіївку, Кам'янку, Луганське, Зайцеве і Жовте. По Опитному також відкривали вогонь з озброєння БМП.

На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів окупаційні війська обстріляли Новоолександрівку, а з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї і протитанкових ракетних комплексів - Новозванівку.

Нагадаємо, станом на 13:00 понеділка штаб АТО повідомляв про зниження бойової активності в зоні АТО. З початку доби було зафіксовано 15 обстрілів, водночас важкого озброєння бойовики не застосовували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram