ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових отримали поранення на Донбасі в суботу (оновлено)

Артилерія і РСЗВ вчора не застосовувалися.

Двоє військових отримали поранення в результаті 59 обстрілів, які вчинили бойовики "ДНР" і "ЛНР" в суботу. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на щоденному брифінгу повідомив, що поранення сталися на маріупольському напрямку біля Широкиного і Водяного.

На маріупольському напрямку бойовики з мінометів обстріляли українські позиції в районі Красногорівки і Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Новотроїцьке, Гнутове, Павлопіль, Широкине, Лебединське та Водяне. По Широкиному і Красногорівці вели вогонь БМП.

На донецькому напрямку - з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Кам'янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски і Новоселівку Другу, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Зайцеве, Піски, Авдіївку, Опитне та Троїцьке. По позиціях в районі Луганського вів вогонь снайпер.

На луганському напрямку 11 лютого була абсолютна тиша.

Нагадаємо, що згідно з офіційними зведеннями, 8, 9 і 10 лютого на Донбасі не було ні поранених, ні загиблих.

Ввечері 11 лютого стало відомо, що група українських розвідників не повернулася із завдання у Луганській області. Їхня доля наразі не відома.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram