ГоловнаСуспільствоПодії

Одна людина загинула, ще сім отримали травми внаслідок ДТП в Києві

Серед постраждалих - двоє дітей.

Одна людина загинула, ще сім отримали травми внаслідок ДТП в Києві

Увечері 11 лютого в Солом'янському районі Києва трапилася велика ДТП, в якій загинула одна людина і ще семеро отримали травми.

Про це йдеться на сайті столичної поліції.

На вулиці Гетьмана зіткнулися три автомобілі: Fiat, Mercedes і Audi. В результаті аварії загинула 41-річна пасажирка Fiat, інші учасники ДТП - семеро людей, включаючи двох дітей, з різними травмами госпіталізовані.

Водночас спікер Нацполіції Києва Оксана Блищик спростувала інформацію про те, що в лікарні померла одна постраждала дитина. "Зараз офіційно не підтверджується інформація, що в лікарні померла ще дитина, яка була учасницею цієї ДТП", - сказала вона в ефірі 112 каналу.

Подію кваліфікували за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками) Кримінального кодексу України. Обставини ДТП встановлюються.

Видання "Еспресо" стверджує, що в ДТП брав участь ще один автомобіль. Він підрізав одну з машин, які потрапили в аварію, і зник з місця події.

Fiat вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з Mercedes і перекинувся. У легковику була сім'я - дружина (яка померла), двоє дівчаток до п'яти років і чоловіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram