ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі від початку доби поранено одного українського військового

Зафіксовано 35 обстрілів позицій ЗСУ.

На Донбасі від початку доби поранено одного українського військового
Фото: скриншот видео

Російсько-окупаційні війська дещо зменшили обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі. Станом на 18:00 суботи зафіксовано 35 обстрілів. Один український військовий був поранений, повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку бойовики з танків і БМП неодноразово обстрілювали Кам'янку і Авдіївку. З артилерії калібру 152 міліметри - Новолуганське. Зі 120- і 82-міліметрових мінометів - Авдіївку, а зі стрілецької зброї - Зайцеве.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів і гранатометів були обстріляні Чермалик, Широкине, Красногорівка, Павлопіль, Водяне, Талаківка. По Чермалику вогонь вів танк.

На Луганському напрямку із РСЗВ БМ-21 "Град" ворог обстріляв Новозванівку. З мінометів різних калібрів - Богуславське, Попасну і Новозванівку. Попасну обстрілював снайпер, а по Жовтому бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Раніше повідомлялося, що близько 17:30 суботи окупанти почали штурм позицій ЗСУ в районі Авдіївської промзони із застосуванням 152-міліметрових гармат і мінометів 120 калібру. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram