ГоловнаСуспільствоВійна

В Авдіївці знову зірвався ремонт ЛЕП

Режим припинення вогню порушили.

В Авдіївці знову зірвався ремонт ЛЕП
Архив
Фото: EPA/UPG

Ремонтні бригади в суботу розпочали відновлення енергопостачання Авдіївки, однак змушені були припинити роботи через обстріл, повідомляється в твіттері місії ОБСЄ.

"Роботи припинилися. Порушений режим припинення вогню. Цивільні особи продовжують страждати. Припиніть стріляти негайно!" - сказано в повідомленні.

Перед цим місія ОБСЄ повідомила, що електрики розпочали ремонт ЛЕП.

"ДФС: тривають роботи з відновлення електропостачання в Авдіївці та станції фільтрації води. Припинення вогню дотримується", - сказано в повідомленні.

Раніше Держслужба з надзвичайних ситуацій провела розмінування дороги до місця пошкодження лінії електропередачі, щоб відновити електропостачання міста і Донецької фільтрувальної станції (ДФС).

Нагадаємо, російська сторона в Спільному центрі контролю і координації надала письмове підтвердження про припинення вогню в суботу на час ремонту ліній електропередачі в Авдіївці.

Увечері 30 січня в результаті обстрілу була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. В результаті місто залишилося без води, без електрики і повноцінного теплопостачання. Розпочати ремонт ЛЕП не вдавалося через обстріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram