ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики почали штурм позицій ЗСУ в районі Авдіївки, - штаб АТО

Противник застосовує 152-мм гармати й міномети 120-мм калібру. 

Бойовики почали штурм позицій ЗСУ в районі Авдіївки, - штаб АТО
Фото: Макс Левин

У суботу близько 17:30 російсько-окупаційні війська почали штурм позицій Збройних сил України в районі Авдіївської промзони.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Незважаючи на досягнуті домовленості про припинення вогню для відновлення пошкоджених електромереж у населеному пункті Авдіївка, російсько-окупаційні війська грубо порушили режим "Тиша". Так, близько 17.30 окупанти почали штурмові дії наших позицій у районі Авдіївської промзони із застосуванням 152- мм гармат і мінометів 120-мм калібру", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що ремонтні бригади в суботу приступили до відновлення енергопостачання Авдіївки і Донецької фільтрувальної станції, однак змушені були припинити роботи через обстріл.

Нагадаємо, російська сторона у Спільному центрі контролю і координації надала письмове підтвердження про припинення вогню в суботу на час ремонту ліній електропередачі в Авдіївці.

Увечері 30 січня в результаті обстрілів була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. У результаті місто залишилося без води, без електрики і повноцінного теплопостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram