ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві до -3 градусів

Вранці та вдень у столиці обіцяють сніг. 

У п'ятницю в Києві до -3 градусів
Фото: Макс Требухов

У п'ятницю, 27 січня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний,  5-10 м/с. Температура повітря вночі -12 ...- 14 градусів, удень -1 ...- 3 градуси.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11 ...- 18 градусів, удень 0 ...- 5 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -17 ...- 22 градуси, вдень 0 ...- 5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11 ...- 17 градусів, у Сумській області до -20 градусів, удень 0 ...- 8 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11 ...- 16 градусів, місцями -18 ...- 22 градуси, вдень -2 ...- 10 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -18 ...- 24 градуси, удень -7 ...- 12 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11 ...- 16 градусів, удень 0 ...- 6 градусів, у Запорізькій області вночі до -20 градусів, вдень до -10 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9 ...- 14 градусів, удень -2 ...- 7 градусів. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram