ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики передали українській стороні тіла трьох загиблих морпіхів

Найближчим часом відбудеться упізнання і судмедекспертиза.

Бойовики передали українській стороні тіла трьох загиблих морпіхів
Фото: Пресс-центр АТО

Бойовики передали українській стороні тіла трьох загиблих військовослужбовців які пропали 8 січня біля лінії розмежування під Маріуполем.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Сьогодні у Донецьку представникам гуманітарного проекту Збройних Сил України "Евакуація 200" передали тіла трьох загиблих українських військовослужбовців. Зараз тіла доставляються до міста Дніпра, де їх буде передано слідчим органам Національної поліції України та представникам Дніпропетровського обласного бюро судово-медичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Найближчим часом відбудеться процес упізнання тіл, а також судово-медична експертиза, яка встановить причину смерті та обставини, за яких загинули військовослужбовці.

Нагадаємо, 8 січня троє військовослужбовців, які виконували завдання на Маріупольському напрямку, не повернулися до місця розташування підрозділу. Їх розшукували кілька днів, але потім Міноборони підтвердило загибель бійців.

За даними ТСН, загинули 23-річний, 30-річний та 54-річний бійці. Морпіхи виконували завдання біля лінії розмежування, після чого не повернулися на місце розташування. Їх розшукували кілька днів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram