ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний колядник розтрощив голову водієві за зауваження

Нападникові загрожує до 8 років в'язниці.

П'яний колядник розтрощив голову водієві за зауваження
Фото: dfact.net

У селі Верхня Розтока Іршавського району Закарпатської області п'яний колядник побив водія, який зробив йому зауваження.

Про це повідомляє Мukachevo.net.

Інцидент стався ввечері 7 січня, близько 20:40. По сільській дорозі їхав автомобіль ВАЗ-2115, за кермом якого перебував 40-річний житель села Мала Розтока. Чоловік разом із дружиною повертався додому з сусіднього села. Дорогою вони зустріли колядників, які йшли по проїжджій частині. Водій зупинився і зробив їм зауваження.

Після цього 19-річний житель села Горбок, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спочатку виліз на капот машини, а потім ударив водія дерев'яною палицею по голові.

У результаті у водія пізніше діагностували перелом кісток черепа. Постраждалого доставили в реанімацію, а його кривдника затримала поліція. Відкрито кримінальне провадження за ст. 121 ч. 1 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 296 ч. 1 (хуліганство).

10 січня Іршавський суд обрав нападникові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без застави. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на термін від п'яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 2 січня в Краматорську з сокирою напали на патрульного, який втрутився в бійку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram