ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер в Києві обіцяють дощ з мокрим снігом

Температура в столиці до +4 градусів.

У четвер в Києві обіцяють дощ з мокрим снігом
Фото: Макс Требухов

У четвер, 10 листопада, в Києві хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби +2...+4 градуси.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень 0...+6 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +1...-4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, у Чернігівській і Сумській областях місцями сильні опади, лише в Житомирській області без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, удень +2...+7 градусів, у Сумській області +5...+10 градусів.

У центрі України хмарно, дощ, крім Дніпропетровської області, місцями сильний; у Вінницькій області вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+11 градусів, удень +5...+12 градусів, у Дніпропетровській області до +15 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, дощ, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +6...+12 градусів, удень +11...+16 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, дощ, вночі в Одеській та Миколаївській областях місцями сильний, вітер північно-західний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +5...+11 градусів, вдень +10...+15 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, дощ, вдень невеликий, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +8...+13 градусів, удень +12...+17 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram