ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 22 рази обстріляли позиції військових на Донбасі

Терористи провокують бійців АТО на вогонь у відповідь.

Бойовики 22 рази обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: cont.ws/post/91594

З півночі бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку терористи 13 разів провокували бійців АТО на відкриття вогню. У районах Широкиного, Мар'їнки і Водяного бойовики використовували стрілецьку зброю, гранатомети і кулемети.

"Порушуючи Мінські домовленості, ворог обстрілював позиції військових зі 120 мм мінометів в районі Степового, Березового і Красногорівки. Поблизу Лебединського зафіксовано застосування мінометів 82 калібру", - наголошується в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики тричі порушили режим тиші. У бік сил АТО в районі Луганського стріляли з мінометів калібру 82 і 120 мм. Також бойовики відкривали вогонь з озброєння БМП, а в Авдіївці - з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано шість збройних провокацій. В районі Балки-Кошарної терористи вели вогонь з озброєння БМП. Неподалік Кримського використовували міномети 82 калібру. Новоолександрівку обстріляли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а в Жовтому і Станиці-Луганській застосовували гранатомети.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій жоден український солдат не загинув, але четверо бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram