ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві до +5 градусів

Опадів у столиці не прогнозують.

У п'ятницю в Києві до +5 градусів
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 4 листопада, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вночі і вранці у Волинській і Рівненській областях місцями невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+3 градуси, вдень +1...+8 градусів.

У Карпатах без опадів, температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вночі і вранці в Чернігівській і Сумській областях місцями невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+7 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+3 градуси, вдень +1...+7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вночі і вранці в Донецькій і Луганській областях дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+5 градусів, удень +2...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вночі і вранці в Запорізькій області дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень +5...+11 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі та вранці дощ, вдень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+9 градусів, удень +6...+11 градусів.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram