ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 34 рази обстріляли українських військових на Донбасі

20 з них - на Маріупольському напрямку

Бойовики 34 рази обстріляли українських військових на Донбасі
Архивное фото
Фото: Макс Требухов

У зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі від початку доби зафіксовано 34 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО з боку російсько-окупаційних військ.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулося 20 обстрілів. У районах Мар'їнки і Старогнатівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. В напрямках Павлополя і Павлівки обстріли тривали з мінометів калібру 82 мм.

З мінометів обох калібрів, протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли українських військових поблизу Широкиного.

"На Донецькому напрямку окупанти 10 раз порушували режим тиші. У бік українських підрозділів поблизу Луганського ворог використовував вогонь з озброєння БМП, по Водяному - з артилерії 152 калібру, а в Авдіївці, шахті Бутівка і Зайцевому окупанти застосували міномети калібру 82 мм, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 озброєні провокації. Зокрема, в районі Кримського з використанням стрілецької зброї, в Троїцькому - мінометів калібрів 82 і 120 мм, гранатометів і кулеметів, а в Калиновому-Попасному бойовики застосовували проти сил АТО ствольную артилерію 122 калібру.

Як повідомляли, за минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі не загинув жоден український військовослужбовець, але четверо бійців були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram