ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 32 рази обстріляли позиції військових на Донбасі

Терористи відкривали вогонь на всіх напрямках.

Бойовики 32 рази обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Луганському напрямку зафіксовано шість порушень режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки і Попасної, застосовуючи стрілецьку зброю. Також позиції бійців АТО біля Новоолександрівки бойовики обстрілювали з гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї терористи вели вогонь у районі Авдіївки, Кам'янки та Зайцевого.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Обстріли зафіксовано в районі Павлополя, Мар'їнки, Широкиного, Старогнатівки і Богданівки. Бойовики використовували стрілецьку зброю і кулемети, по Талаківці окупанти били з БМП, а по Широкиному і Богданівці відкривали вогонь із гранатометів.

Також за добу в зоні АТО зафіксовано п'ять безпілотників бойовиків.

Нагадаємо, в понеділок бойовики зірвали відведення сил у районі Петровського Донецької області. Крім того, раніше представники "ДНР" і "ЛНР" вдруге зірвали заплановану Skype-конференцію Тристоронньої контактної групи з питання дотримання режиму припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram