ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 15 разів порушили режим тиші на Донбасі

Терористи продовжують провокаційні обстріли сил АТО.

Бойовики 15 разів порушили режим тиші на Донбасі
Фото: www.novorosinform.org

З півночі і до 18:00 бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку порушення зафіксовані в районі Павлополя, Широкиного, Старогнатівки і Богданівки. Бойовики застосовували стрілецьку зброю і гранатомети.

На Донецькому напрямку обстріли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї зафіксовані в районі Авдіївки.

На Луганському напрямку терористи вдавалися до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та у Попасній, використовуючи стрілецьку зброю.

Крім того, як повідомлялося раніше, сьогодні близько 16:00 в районі н. п. Петровське під час відведення сил і засобів бойовики обстріляли позиції бійців АТО з гранатомета АГС-17 і стрілецької зброї. В цей час в районі відведення перебували представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"В результаті обстрілу ніхто з військовослужбовців не постраждав, але українські підрозділи були змушені скасувати передислокацію сил та засобів", - відзначається у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні представники "ДНР" і "ЛНР" вдруге зірвали заплановану Skype-конференцію Тристоронньої контактної групи з питання дотримання режиму припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram