ГоловнаСуспільствоПодії

У Костянтинівці п'яний чоловік кидався на поліцейських із серпом і сокирою

Дебошира вдалося затримати після попереджувального пострілу в повітря.

У Костянтинівці п'яний чоловік кидався на поліцейських із серпом і сокирою
Фото: uralinform.ru

У Костянтинівці поліцейські втихомирили порушника, який кидався на них із сокирою і серпом.

Про це повідомляють на сайті поліції Донецької області.

Співробітники поліції приїхали на виклик про сімейну сварку і натрапили на озброєного чоловіка, який, як виявилося, "тероризував" не тільки свою дружину, але й сусідів. До приїзду правоохоронців чоловік у стані алкогольного сп'яніння сидів на лавочці біля свого будинку, тримаючи в руках сокиру. Побачивши людей у формі, він одразу почав на них кидатися, а потім забіг у двір, схопив ще й серп і продовжив погрожувати поліцейським.

Щоб уникнути трагічних наслідків, правоохоронцям довелося застосувати зброю, оскільки на вимоги кинути небезпечні предмети чоловік не реагував.

"Не дивлячись на те, що чоловік, який, до речі, мав велику комплекцію і важив понад 100 кг, не припиняв розмахувати сокирою і серпом, поліцейські не допустили виходу ситуації з-під контролю. Спираючись на Закон України "Про Національну поліцію", один з правоохоронців зробив попереджувальний постріл у повітря, а його напарники, користуючись тим, що дебошир на мить відволікся, швидко затримали його", - розповіли в поліції.

Порушником виявився 48-річний місцевий житель, який вже був неодноразово судимий і постійно влаштовував сімейні скандали. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Вінниці затриманий чоловік розбив головою скло у відділі поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram