ГоловнаСуспільствоПодії

Громадянка Росії влаштувала погром у львівському рацсі

Тепер вона погрожує його співробітниці.

Громадянка Росії влаштувала погром у львівському рацсі
Фото: Эспрессо.TV

Громадянка Російської Федерації влаштувала погром у приміщенні рацсу Личаківського району Львова. Інцидент стався 1 вересня. Росіянка побила вікна, пошкодила комп'ютерну й оргтехніку, зірвала роботу закладу й облила кислотою одну зі співробітниць установи. Причиною дебошу стала відмова у видачі документів, повідомляє ZAXID.NET.

Правоохоронці затримали і доправили правопорушницю у відділення поліції. За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, 30-річна громадянка іноземної держави звернулася до установи, щоб отримати довідку. Однак працівники рацсу відмовили їй, оскільки жінка не мала на це законних підстав.

Отримавши відмову, іноземка почала поводитися агресивно і трощити все навколо. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Незважаючи на порушення справи, громадянка Росії не припиняє погрожувати працівниці реєстрації шлюбів Любові Макар і заявляє, що переріже жінці горлянку, якщо та не надасть їй відповідні документи, повідомляє Еспресо.TV.

"Я боюся виходити з дому, адже не впевнена в тому, що зі мною буде все гаразд. Своєю чергою наше керівництво ніяк не відреагувало на інцидент і навіть не поцікавилося, в якому я стані перебуваю після цього дебошу", - сказала Любов Макар.

Також вона заявила, що лікарі діагностували їй опіки першого ступеня. У неї досі не вщухли головні болі, погіршився зір.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram