ГоловнаСуспільствоПодії

У Білій Церкві у двох пенсіонерок украли пакети з великими сумами грошей

Шахрай запропонував літнім жінкам знижку 40% у супермаркеті

У Білій Церкві у двох пенсіонерок украли пакети з великими сумами грошей
Фото: Пресс-служба Нацполиции

16 серпня в поліцію Білої Церкви надійшло повідомлення від 76-річної місцевої жительки про те, що невідомий шахрайським шляхом заволодів її грошима: 1000 доларів, 1100 євро і 35 тис. грн.

Того самого дня в поліцію звернулася 67-річна пенсіонерка, яка повідомила, що невідомий чоловік заволодів її грошима в сумі близько 10 тис. гривень за аналогічним сценарієм, повідомляють на сайті поліції.

Як виявилося, до жінок приходив молодий чоловік і говорив, що вони виграли знижку 40% у супермаркеті на ліки і продовольчі товари. Але щоб її отримати, потрібно підтвердити свою платоспроможність - показати заощадження, покласти їх у спеціальний пакет, запаяти його і не відкривати, поки співробітниця супермаркету не прийде і не перевірить наявність грошей у пакеті.

"Так і не дочекавшись представників супермаркету, учасники акції відкривали пакети зі своїми грошима, в яких своїх заощаджень не знаходили. Пенсіонерам так задурманила голову вигідна пропозиція - купувати ліки майже вдвічі дешевше, що вони не помітили, як пакети підмінили", - повідомляє поліція.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 20-25 років, зріст 175-180 см, волосся темне, був одягнений у сині джинси, темні туфлі і чорну куртку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram