ГоловнаСуспільствоВійна

Ситуація на Донбасі загострилася

Штаб АТО нарахував 45 обстрілів з опівночі.

Ситуація на Донбасі загострилася

Російські окупанти нарощують кількість обстрілів на Донбасі. З опівночі середи зафіксовано 45 обстрілів українських опорних пунктів, з них п'ять - з важкої артилерії.

На Маріупольському напрямку ще до світанку ворог вів потужні обстріли з артилерії калібру 152 мм по позиціях у Сіонітному, з установок калібром 122 мм відкривав вогонь по Мар'їнці. Загалом противник випустив 80 снарядів. Під ворожі обстріли з мінометів потрапили захисники Красногорівки, Водяного, Мар'їнки і Талаківки. Під Широкиним противник застосував БТР, а біля Чермалика та Новогнатівки - гранатомети. У Мар'їнці відкривав вогонь снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку доба почалося з мінометних обстрілів позицій в Авдіївці, Новоселівці Другій, Луганському, Кам'янці, Пісках і Семигір'ї. По укріпленнях у Пісках ворог також застосував артилерійські установки калібру 122 мм. Уже в світлий час доби обстріли на цьому напрямку тривали в Зайцевому, Новоселівці Другій, Новгородському, Верхньоторецькому й Авдіївці.

У Луганській області важку артилерію калібру 122 мм противник застосував по Новоолександрівці та Попасній. Вогонь з мінометів і гранатометів ворог неодноразово відкривав по укріпленнях у Попасній. По позиціях у Новоолександрівці, Золотому, Станиці Луганській і Кримському вели в основному гранатометний вогонь.

Нагадаємо, в авдіївській промзоні в середу загинули двоє українських військових, ще четверо отримали поранення, написав нардеп від "Народного фронту" Євген Дейдей у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram