ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО

Терористи продовжують провокувати військових на вогонь у відповідь.

Бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО
Фото: EPA/UPG

Бойовики з початку доби 19 разів обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку супротивник із мінометів калібру 82 мм бив по опорних пунктах у Красногорівці. Вогнем із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи намагалися провокувати військових на вогонь у Водяному, Широкиному і Новогригорівці. Під снайперський вогонь потрапили захисники Широкиного, а в Новогригорівці ворог застосував БМП.

На Донецькому напрямку з 82-мм мінометів супротивник відкривав вогонь по захисниках Невельського, а з великокаліберних кулеметів і гранатометів по Зайцевому й Авдіївці.

На Луганському напрямку близько другої години ночі бойовики півгодини вели вогонь із важкої артилерії по позиціях військових поблизу Новоолександрівки, посилюючи його вогнем 120-мм мінометів. Також до світанку на цьому напрямку були зафіксовані обстріли українських позицій неподалік Новозванівки і Жовтого. Вдень на Луганському напрямку зберігалася тиша.

Нагадаємо, за минулу добу під час бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, ще четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram