ГоловнаСуспільствоЖиття

У Сімферополі на маршрут вийшли тільки 9 тролейбусів

Тролейбусники страйкують через штрафи за неналежний технічний стан транспорту.

У Сімферополі на маршрут вийшли тільки 9 тролейбусів
Фото: dic.academic.ru

Через страйк співробітників ГУП "Кримтролейбус" на міські маршрути в анексованому Росією Сімферополі в четвер, 4 серпня, вийшли тільки 9 тролейбусів.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Працівники підприємства виступили проти дій керівництва, зокрема, водії тролейбусів заявили про те, що на них накладають штрафи за неналежний технічний стан транспорту.

У відповідь на це генеральний директор "Кримтролейбуса" Олександр Швейкус у присутності заступника російського прокурора міста вручив співробітникам підприємства застереження.

Пізніше призначений Кремлем голова Криму Сергій Аксьонов повідомив про рішення звільнити Олександра Швейкуса з посади гендиректора "Кримтролейбуса". Його відсторонили від роботи "в зв'язку з проведенням внутрішнього службового розслідування". Коментарі самого керівника підприємства щодо свого можливого звільнення відсутні.

Торік підконтрольна Росії влада півострова стверджувала, що "Кримтролейбус" перебуває на межі виживання.

Підконтрольний Росії голова міськадміністрації Сімферополя Геннадій Бахарєв, своєю чергою, пообіцяв до кінця поточного тижня запустити на міські маршрути 30 нових автобусів НЕФАЗ.

Як повідомляли 31 липня, на Керченській переправі водії вантажівок влаштували бунт через те, що вже третю добу не можуть потрапити на материк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram