ГоловнаСуспільствоЖиття

У Ялті попередили про відключення електроенергії протягом місяця

Відключення відбуватимуться за графіком, проте можливі відхилення від нього

У Ялті попередили про відключення електроенергії протягом місяця

У Ялті в анексованому Росією Криму попередили про відключення електроенергії протягом липня, інформує Крым.Реалии.

За даними офіційного сайту "Крименерго" відключати електроенергію будуть у зв'язку з плановим ремонтом електрообладнання.

Відключення відбуватимуться з 8:00 до 17:00 годин за графіком. Однак на сайті вказано, що можливі і відхилення від нього.

Останнім днем відключення електроенергії у графіку значиться 27 липня.

"Ремонт електрообладнання дозволить забезпечити надійне і стабільне енергопостачання", - йдеться в повідомленні "Крименерго". Нагадаємо, у травні так званий "прем'єр-міністр" Криму Сергій Аксьонов заявив, що завдяки запуску четвертої нитки енергомоста з РФ з'явилася перспектива провести курортний сезон на півострові на високому рівні, а режим надзвичайної ситуації збережеться в Криму тільки формально.

За його словами, усі важливі об'єкти життєзабезпечення, соціальної інфраструктури, санаторно-курортного комплексу гарантовано забезпечені електроенергією і новий курортний сезон пройде без обмежень в електропостачанні споживачів.

Крим був повністю знеструмлений у листопаді минулого року в результаті енергоблокади, яку організували українські активісти. Після цього на півострові було введено режим надзвичайної ситуації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram