ГоловнаСуспільствоВійна

Авдіївка залишається епіцентром збройного протистояння в зоні АТО

З опівночі зафіксовано 25 обстрілів.

Авдіївка залишається епіцентром збройного протистояння в зоні АТО
Фото: facebook.com/ato.news/

З опівночі середи бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Порівняно з учорашнім днем активність супротивника дещо знизилася.

Епіцентром збройного протистояння залишається Авдіївка. Тут вісім разів найманці стріляли з мінометів і один раз зі ствольної артилерії калібру 122 мм, повідомляє штаб АТО.

Обстрілу також піддалися опорні пункти військових у Ленінському й Опитному. В бік Луганського бойовики стріляли з БМП, гранатометів і кулеметів.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь поблизу Мар'їнки, Водяного та Гранітного. Використовували гранатомети, стрілецьку зброю, також стріляли снайпери. Обстріли зафіксовані й біля Трьохізбенки Луганської області.

Військові декілька разів відкривали вогонь у відповідь, у тому числі з бойової машини піхоти.

Нагадаємо, з початку березня тривають бої в промзоні Авдіївки. Сепаратисти намагаються повернути контроль над втраченими тут позиціями, які дозволяють силам АТО тримати під вогневим контролем трасу Донецьк-Горлівка.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок бойових дій були поранені четверо українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram