ГоловнаСуспільствоПодії

У Керченській протоці судно врізалося в міст

У Керченській протоці судно врізалося в міст
Фото: sdelanounas.ru

У ніч на 20 березня в Керченській протоці сталося зіткнення судна "Ліра" з робочим мостом на місці будівництва мостового переходу з Криму в сусідню Росію, повідомляють Крым. Реалии

Підрядник будівництва Керченського мосту оцінює завдані в результаті зіткнення збитки.

"У результаті навалу судна "Ліра" на опори тимчасового робочого моста №2, який будується між островом Тузла і фарватером, палі опори були загнуті, підрядником оцінюється збиток. На терміни завершення будівництва тимчасового робочого моста це не вплине", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, тимчасовий робочий міст №2 є допоміжною спорудою для доставки вантажу при будівництві основної споруди Керченського моста.

Нагадаємо, 18 березня президент Росії Володимир Путін з вертольота оглянув будівельний майданчик на Тузлі, де ведеться будівництво моста в окупований Крим. Пізніше на нараді з керівництвом окупаційної адміністрації півострова Путін заявив, що Росія почала етап будівельно-монтажних робіт.

Згідно з планами російської влади, початок автомобільного та залізничного руху по мосту заплановано на 18 грудня 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram