ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокурори зажадали заарештувати Краснова

Здоров'я лідера громадянського корпусу "Азов-Крим" не дозволяє йому перебувати в СІЗО

Прокурори зажадали заарештувати Краснова
Фото: Макс Требухов

Прокурори вимагають змінити запобіжний захід для керівника громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова з домашнього арешту на утримання під вартою.

Про це повідомляє "112 Україна".

Як зазначається, 21 березня суд над Красновим перейшов до розгляду справи по суті. Адвокати керівника громадянського корпусу "Азов-Крим" кілька разів  заявляли відвід суддям, втім клопотання були відхилені.

Також захист вимагав судово-медичної експертизи. За словами адвокатів, здоров'я Станіслава Краснова не дозволяє йому перебувати в СІЗО і тому вони наполягають на такому рішенні, яке вже є, а це домашній арешт, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 лютого співробітники СБУ затримали голову громадянського корпусу "Азов-Крим", бійця батальйону ОУН і учасника блокади Криму Станіслава Краснова. Після затримання йому вручили підозру за 263-ю статтею - зберігання зброї та вибухівки. Представник СБУ Олександр Ткачук заявив, що Краснов був завербований Росією і був затриманий після закладення в схрон 42 кілограмів вибухівки.

СБУ оприлюднила аудіозапис переговорів Краснова з якимось чоловіком, який, як стверджує спецслужба, є його російським куратором.

У ніч на 2 березня Краснова відпустили з-під варти в зв'язку з тим, що закінчився триденний термін затримання.

У четвер у справі про зберігання зброї йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram